module meubelstofferen met MBO-certificaat

Rotterdam ■

Module meubelstofferen in het kort

Wat? module meubelstofferen
Waarom? Als  je geïnteresseerd bent in het stofferen van stoelen en je graag wat basisvaardigheden zou willen leren om dit zelf te kunnen.
Waar? HMC Rotterdam
Wanneer? Rotterdam bij voldoende aanmeldingen vanaf april 2024 (vol) 8 lessen op woensdagmiddag
Hoeveel? Kosten: €420,- incl. BTW

*Let op: het kan zijn dat je bij deze module in de klas zit bij reguliere MBO-studenten. Door het combineren van groepen volwassenen en reguliere studenten, kunnen we deze module vaker aanbieden waardoor je minder lang hoeft te wachten, voordat je kunt starten.

Wat leer ik precies tijdens deze cursus?

In dit keuzedeel leer je alles wat komt kijken bij het (her)stofferen van een eetkamerstoel volgens de opbouw van de moderne vlakstoffering.  Je gaat in 10 weken een zelf meegebrachte eetkamerstoel met een los raamwerk en rug opbouwen en bekleden. Je examen bestaat uit het maken van een digitaal portfolio waarin je laat zien dat je de werkprocessen voldoende beheerst. Je ondersteunt het verslag met beeldmateriaal (foto’s) van alle stappen die je hebt gezet.

Is deze cursus geschikt voor mij?
Iedereen met interesse voor meubelstofferen kan deelnemen.

Wat is de groepssamenstelling?
Deze module wordt ook aangeboden binnen het reguliere MBO onderwijs. Je zit daarom in de klas met reguliere MBO studenten. Aangezien je het officiële curriculum volgt, kun je voor deze module een MBO-certificaat ontvangen.